Φωτια Σαμοσ : ΣΑΜΟΣ_ΦΩΤΙΑ - Nantia Report : Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου.

Φωτια Σαμοσ : ΣΑΜΟΣ_ΦΩΤΙΑ - Nantia Report : Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου.. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου. Πολλοί τουρίστες επέστρεψαν στα ξενοδοχεία τους, ενώ οι. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Για τη φωτιά στη σάμου

Η φωτιά στη σάμο που ήταν σε εξέλιξη από το μεσημέρι της πέμπτης τέθηκε υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από. Λόγω των πυκνών καπνών δόθηκε εντολή εκκένωσης δύο ξενοδοχείων και αρκετών σπιτιών. Για τη φωτιά στη σάμου Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από αέρος έχουν κληθεί να

ΣΑΜΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ-Η ΚΥΡΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ 1: ΦΩΤΙΑ ...
ΣΑΜΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ-Η ΚΥΡΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ 1: ΦΩΤΙΑ ... from 4.bp.blogspot.com
Σύμφωνα με το samos24.gr, το πυροσβεστικό σώμα προχώρησε σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων και σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς και υπήρξε εισήγηση για απομάκρυνση των κατοίκων στην περιοχή του. Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από αέρος έχουν κληθεί να Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Λόγω των πυκνών καπνών δόθηκε εντολή εκκένωσης δύο ξενοδοχείων και αρκετών σπιτιών. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την. Φώτια ξέσπασε το βράδυ της κυριακής στο κυτ σάμου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο ανατολική σάμου, γιώργο στάντζο, η φωτιά ξέσπασε στον υπαίθριο καταυλισμό που βρίσκεται γύρω από. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πολλοί τουρίστες επέστρεψαν στα ξενοδοχεία τους, ενώ οι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη σάμο, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική, αποφασίστηκε η εκκένωση του οικισμού κοκκάρι λόγω πυκνών καπνών. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από αέρος έχουν κληθεί να Σύμφωνα με το samos24.gr, το πυροσβεστικό σώμα προχώρησε σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων και σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς και υπήρξε εισήγηση για απομάκρυνση των κατοίκων στην περιοχή του. H εικόνα της φωτιάς στην σάμο, παρουσιάζει βελτίωση, καθώς πλέον καίει σε διάσπαρτες μεμονωμένες εστίες. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από.

Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε οικισμούς, κάηκε ένα σπίτι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στη σάμο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που μαίνεται από χθες πέρασε από το κοκκάρι, γύρω στις 11 χθες τη νύχτα έφτασε στους μυτιληνιούς, στην περιοχή. Συναγερμός στη πυροσβεστική για φωτιά ξέσπασε στη σάμο. Για τη φωτιά στη σάμου

Σε εξέλιξη φωτιά στη Σάμο | OPEN TV
Σε εξέλιξη φωτιά στη Σάμο | OPEN TV from s.tvopen.gr
Συναγερμός στη πυροσβεστική για φωτιά ξέσπασε στη σάμο. Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Λόγω των πυκνών καπνών δόθηκε εντολή εκκένωσης δύο ξενοδοχείων και αρκετών σπιτιών. Η περίμετρος της φωτιάς είναι μεγάλη, ενώ έχουμε. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από αέρος έχουν κληθεί να Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες.

Η περίμετρος της φωτιάς είναι μεγάλη, ενώ έχουμε.

Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από αέρος έχουν κληθεί να Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στη σάμο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που μαίνεται από χθες πέρασε από το κοκκάρι, γύρω στις 11 χθες τη νύχτα έφτασε στους μυτιληνιούς, στην περιοχή. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (8/9) σε δασική έκταση στην περιοχή κέδρος στη σάμο. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Λόγω των πυκνών καπνών στην περιοχή, με εντολή της πολιτικής προστασίας, πραγματοποιήθηκε προληπτική εκκένωση για λίγες ώρες, των ξενοδοχείων arion και kalidon panorama, σύμφωνα με το. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη σάμο, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική, αποφασίστηκε η εκκένωση του οικισμού κοκκάρι λόγω πυκνών καπνών. Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε δασική έκταση στον μεσόκαμπο σάμου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η φωτιά στη σάμο που ήταν σε εξέλιξη από το μεσημέρι της πέμπτης τέθηκε υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ.

H εικόνα της φωτιάς στην σάμο, παρουσιάζει βελτίωση, καθώς πλέον καίει σε διάσπαρτες μεμονωμένες εστίες. Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε δασική έκταση στον μεσόκαμπο σάμου. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη σάμο, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική, αποφασίστηκε η εκκένωση του οικισμού κοκκάρι λόγω πυκνών καπνών. Φώτια ξέσπασε το βράδυ της κυριακής στο κυτ σάμου. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (8/9) σε δασική έκταση στην περιοχή κέδρος στη σάμο.

Φωτιά στη Σάμο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Εκκενώθηκαν ...
Φωτιά στη Σάμο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Εκκενώθηκαν ... from cdn.cnngreece.gr
Σύμφωνα με το samos24.gr, το πυροσβεστικό σώμα προχώρησε σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων και σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς και υπήρξε εισήγηση για απομάκρυνση των κατοίκων στην περιοχή του. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η. «η εικόνα της πυρκαγιάς στη σάμο είναι πλέον καλύτερη. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή μεσόκαμπος της σάμου. Συναγερμός τη νύχτα στην σάμο καθώς μετά τις 4 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά στο κυτ του νησιού. Για τη φωτιά στη σάμου

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες.

Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική περιοχή στην κοινότητα βουρλιωτών σάμου. Λόγω των πυκνών καπνών στην περιοχή, με εντολή της πολιτικής προστασίας, πραγματοποιήθηκε προληπτική εκκένωση για λίγες ώρες, των ξενοδοχείων arion και kalidon panorama, σύμφωνα με το. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στη σάμο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που μαίνεται από χθες πέρασε από το κοκκάρι, γύρω στις 11 χθες τη νύχτα έφτασε στους μυτιληνιούς, στην περιοχή. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από αέρος έχουν κληθεί να Σύμφωνα με τον δήμαρχο ανατολική σάμου, γιώργο στάντζο, η φωτιά ξέσπασε στον υπαίθριο καταυλισμό που βρίσκεται γύρω από. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. H εικόνα της φωτιάς στην σάμο, παρουσιάζει βελτίωση, καθώς πλέον καίει σε διάσπαρτες μεμονωμένες εστίες. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από. «η εικόνα της πυρκαγιάς στη σάμο είναι πλέον καλύτερη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου.